Bombă! Brad Pitt şi Charlize Theron trăiesc împreună o poveste de dragoste, susţine ziarul britanic „The Sun”. Este prima relaţie serioasă a starului după ce s-a despărţit de Angelina Jolie, în 2016.
Culmea ironiei face ca actorii Brad Pitt (55 de ani) şi Charlize Theron (43 de ani) să se cupleze după ce le-a fost făcută cunoştinţă chiar de fostul ei iubit, Sean Penn (58 de ani). Penn şi Charlize au avut o relaţie serioasă din decembrie 2013 până în iunie 2015. Charlize a început o relaţie cu Brad Pitt, în decembrie, anul trecut, mai precis în perioada Crăciunului. Charlize Theron a fost surprinsă în mai multe rânduri făcându-i vizite lui Brad Pitt, în casa acestuia din Los Feliz, Los Angeles.
„Se văd de aproape o lună. Weekend-ul trecut au fost surprinşi împreună după ce au fost, separat, la vizionări de filme”, a spus o sursă apropiată noului cuplu. Apoi, cei doi au mers împreună la un bar. „Ea a băut un cocktail cu vodcă, el a băut apă minerală. Erau foarte apropiaţi. Se uitau fericiţi unul la altul”, a mai spus sursa. Brad Pitt a ajuns în sfârşit la un acord cu Angelina Jolie, în decembrie, anul trecut, privitor la custodia celor șase copii ai lor, după un divorţ cu scântei. Ei au fost căsătoriţi din 2014 până în 2016, fiind cuplaţi înce­pând din 2005.
Click

Recomandările redacției