Vedeta zilei – Cameron Diaz a devenit mamă la 47 de ani! Nimeni nu știa că aștepta un copil

0
474

Anul nou care tocmai s-a instalat a venit pentru Cameron Diaz și parte­nerul ei, Benji Madden, la pachet și cu o nouă etapă a vieții lor! Cei doi au devenit părinții unei fetițe care a primit numele Raddix Madden și au fost extrem de bucuroși să împărtășească vestea și cu urmăritorii lor vituali.
Până aici totul frumos și bine, însă vestea a fost cu adevărat una surprinzătoare, având în vedere că nimeni nu știa că celebra actriță ar fi însărcinată sau ar aștepta un copil.
După decizia de acum câțiva ani buni de a se retrage din cinematografie definitiv, se pare că actrița Cameron Diaz a devenit extrem de privată cu privire la viața sa personală. Totuși, având în vedere că faima nu se poate stinge peste noapte, mai ales în cazul ei, ve­de­ta cu siguranță a mai fost surprinsă de paparazzi în diferite locații.
„La mulţi ani din partea familiei Madden! Suntem atât de fe­­- ri­ciţi şi recu­nos­cători să înce­pem această nouă de­ca­dă cu anun­ţul naşterii fiicei noastre, Raddix Madden”, a scris actri­ţa pe Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.