Vedeta zilei – Cântăreața Iggy Azalea, jefuită de bijuterii în valoare de 366.000 de dolari

0
285

Iggy Azalea şi partenerul ei, rapperul Playboi Carti, au declarat că le-au fost furate bijuterii în valoare de 366.000 de dolari din locuinţa lor din Atlanta, potrivit unui raport al Poliţiei, citat de Reuters.
Iggy Azalea, în vârstă de 29 de ani, pe numele real Amethyst Kelly, a declarat Poliţiei că i-au fost furate verighete cu diamante de 70.000 de dolari, un ceas din aur cu încrustaţii de diamant, marca Audemars Piquet, în valoare de 57.000 de dolari, şi un inel de logodnă cu diamant, în total 19 piese de valoare, potrivit raportului Poliţiei citat de Daily Mail.
Artista a declarat poliţiştilor că se afla singură în subsolul clădirii închiriate din Atlanta, atunci când a auzit paşi în sufrageria de la etajul al doilea. Era o noapte ploioasă şi a crezut că este iubitul ei, Playboi (23 de ani), pe numele său real Jordan Carter, căruia îi lăsase uşa deschisă. Au sunat la Poliţie după ce şi-au dat seama că geanta albastră Goyard, în care îşi ţineau toate bijuteriile, a dispărut.
Kelly le-a declarat poliţiştilor că au vizionat înregistrările de pe camerele de su­praveghere şi au văzut un bărbat care a pă­truns în lo­cu­- inţă pe uşa din spate cu două nopţi în urmă, la ora 9.51 p.m. şi a plecat opt minu- te mai târziu cu o geantă în mână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.