Vedeta zilei – Carmen Brumă, record la antrenamente. 10 ore de exerciţii într-o singură zi

0
324

 

Ziua se dovedeşte a fi prea scurtă pentru mulţi dintre noi, iar pentru Carmen Brumă aprope jumătate din ea înseam­nă sport, mişcare şi antrenamente intensive. Vedeta a lansat recent un nou program de slăbit la care pe lângă planul alimentar recomndat, Carmen a filmat pas cu pas exerciţiile care trebuie să însoţească dieta, iar la final când a tras linie şi a adunat şi-a dat seama că şi-a doborât toate recordurile: peste 10 ore petrecute în sala de fitness.
Fie iarnă, fie vară, sărbători sau vacanţe, Carmen Brumă nu renunţă la antrenamentele zilnice. Ultimul a fost însă un record personal dacă luăm în calcul că vedeta a stat în sala de fitness nu mai puţin de 10 ore. În tot acest timp a filmat exerciţii speciale care însoţesc noul ei plan alimentar abia lansat. Este vorba despre un program de slăbire și remodelare corporală în 4 săptămâni. Conţine un regim alimentar cu 3 mese pe zi și 5 antrenamente pentru acasă, încălzire și stretching.
Carmen a lucrat la acest program de slă­bit 3 luni, timp în care a fă­cut zilnic antrenamen­te. Cu ea a exersat şi Vlăduţ, fiul de aproape 5 ani al vedetei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.