Vedeta zilei – Carmen Harra, viaţă de lux în Statele Unite. Cum arată casa în care locuieşte

0
300

Cunoscută sub numele de Carmen Harra, cântăreaţa Carmen Mureşan, în vârstă de 65 de ani, locuieşte de mai mulţi ani în Statele Unite şi duce o viaţă lipsită de griji. Aceasta deţine două proprietăţi în Florida şi una în New York.
Recent, Carmen Harra a vorbit des­pre casele pe care le deţine. „Casa (din Florida) are vreo 400 de metri pătraţi, are piscină, am foarte mulţi palmieri, am mango, lămâi şi tot ce vrei în curte. E o casă frumoasă, pe care am cum­pă­rat-o acum 15 ani. Iar acum cinci ani, am cumpărat şi un apartament la Ocean, pe care l-am refăcut, are şi acesta vreo 200 de metri pătraţi. Este spectaculos, are o vedere panoramică la Oceanul Atlantic. Am investit foarte mult în el.”
Artista, care acum se află în Florida, spune că îi place să stea mai mult la casă, unde are foarte multe obiecte de mobilier şi decoraţiuni vechi, care îi trezesc amintiri.
Carmen Harra este o cântăreaţă de muzică uşoară, latino şi populară, născută în România. În 2003, ea a debutat şi ca scriitoare. Cartea sa „Karma de fie­care zi” a devenit bestseller, fiind tra­dusă în peste 20 de limbi. În anul 1983, artista s-a mutat în Statele Unite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.