Vedeta zilei – Cătălin Măruță are COVID-19

0
291

Cătălin Măruță a anunțat, pe pagina sa de Instagram, că va sta acasă 14 zile, cu familia sa, după ce a fost confirmat cu noul coronavirus. El se simte bine și va continua să apară, de acasă, la emisiunea pe care o prezintă la Pro TV.
„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e. Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea «La Măruță» continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a spus Măruță.
El a mai spus, tot pe InstaStory, că el, Andra și Eva sunt într-o „gașcă”, dând de înțeles că au toți trei COVID, în timp ce David este în altă „gașcă”, dar nu a oferit mai multe detalii și nici nu a spus explicit dacă și restul membriilor familiei Măruță au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.