Vedeta zilei – Cele mai bizare ținute de la American Music Awards

0
229

Nu au fost deloc inspirate! Christina Aguilera, Kesha şi Shania Twain au venit cel mai urât îmbrăcate la cea de-a 47-a ediţie a Premiilor American Music Awards. Cele trei s-au făcut de râs la gală.
Cântăreaţa Taylor Swift a fost regina Galei American Music Awards. Vedeta, care are o avere de 400 de mili­oane de dolari, a fost şi una dintre cele mai frumos îmbrăcate, dar a şi fost declarată „Artistul deceniului” şi „Artistul anului”.
La polul opus, Christina Aguilera (38 de ani), Kesha (32 de ani) şi Shania Twain (54 de ani) au şocat publicul cu apariţiile lor neinspirate.
Christina Aguilera, care are o avere de 60 de milioane de dolari, a purtat una dintre ţinutele cele mai ciudate. Ea s-a îmbrăcat într-o costumaţie creată de ce­lebra casă de modă Jean Paul Gaultier Couture, care arăta foarte ciudat, cu glugă şi nişte aplicaţii ce păreau un fel de aripi. Mărgelele şi cureaua mare pe care le purta păreau la fel de cara­ghioase.
Urât îmbăcată a venit şi cântăreaţa Kesha într-o ţinută Versace strident colo­rată, cu ciorapi şi pantofi în ton cu rochia de prost gust. Vedeta cu o avere de 5 mili­oane de dolari a fost ca o paiaţă la gală.
Cântăreaţa Shania Twain a revenit după 16 ani pe covorul roşu la American Music Awards. Însă ţinuta, de concepţie proprie, pe care a ales să o poarte, cu mâneci uriaşe, i-a adus numeroase critici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.