Vedeta zilei – Celebrul actor din „Salvați de clopoțel”, diagnosticat cu cancer în stadiul 4!

0
305

Dustin Diamond este cunoscut pentru celebrul său rol din „Salvați de clo­po­țel”, unde l-a interpretat pe Screech. Fanii au primit o veste tristă în urmă cu ceva timp, atunci când medicii au des­co­perit că acesta are cancer în stadiul 4. Actorul se află într-un spital din Florida de aproape o săptămână, au transmis cei de la TMZ.
Conform publicației, actorul a ajuns de urgență la un spital din Florida weekendul trecut, după ce a acuzat dureri în tot corpul și o stare generală de neliniște. Medicii americani i-au fă­cut mai multe teste, printre care și o biopsie. „Încă facem multe teste. (…). Este o situație foarte gravă. Cer tuturor să trimită gânduri pozitive și rugăciuni pentru el”, a declarat Roger Paul, repre­zentantul celebrului actor, pentru jurnaliștii publicației USA TODAY.
Dustin Diamond a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4! Până în acest moment nu se știe cu ce tip de cancer se luptă actorul în vârstă de 44 de ani, însă fanii sunt șocați de vestea tristă. Un comunicat a fost făcut public pe pagian de Facebook a actorului în care a fost anunțată vestea. „În acest moment, putem confirma că Dustin are cancer. El va dezvălui mai multe informații odată ce acestea vor fi disponibile.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.