Vedeta zilei – Chitaristul trupei Holograf, nouă zile în spital din cauza Covid

0
354

Iulian Vrabete, chitaristul și compozitorul trupei Holograf, a ajuns pe patul de spital, după ce s-a infectat cu virusul Sars-Cov-2. Acesta a stat nouă zile internat în spital și s-a vindecat de Covid-19. Iulian Vrabete a po­ves­tit prin ce a trecut în spital, mulțumindu-le medicilor pentru ajutorul acordat.
„Am trecut prin COVID. Am cerut la 112 o evaluare, am fost preluat rapid și dus la Spitalul Floreasca unde, cu eficiență și seriozitate, am fost investigat prin EKG, CT, analize de sânge și chiar consult medical personal. Menționez că nu am avut nicio intervenție sau recomandare din partea nimănui”, a scris artistul pe pagina de Facebook.
„Am fost repartizat la Spitalul Nicolae Ma­laxa, unde am rămas următoarele 9 zile pentru tratament. Mulțumesc doamnelor, dom­ni- șoarelor și domnilor doctori, asistente și infirmiere care s-au îngrijit cu absolută dedicație și pricepere.
Nu au existat favoritisme, au fost doar proceduri respectate cu remarcabilă înțelegere. Acum am ajuns acasă complet vindecat și vreau să spun că sistemul medical românesc funcționează, în parametrii pe care îi are, dar e eficient, curat și disciplinat. Sper să fie cât mai multe locuri asemenea”, a mai scris Iulian Mugurel Vrabete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.