Vedeta zilei – Cine e Dan Petrescu, miliardarul român mort în accidentul aviatic de la Milano

0
230

Dan Petrescu, probabil cel mai bogat român, a murit duminică, într-un accident aviatic la Milano. Avionul privat în care se afla împreună cu familia și alți cinci prieteni s-a prăbușit, la puțin timp după decolare. Nimeni nu a supraviețuit.
Un avion de mici dimensiuni s-a pră­bușit în Italia, lângă Milano. La bord se aflau 8 oameni și toți au murit, anunța ieri presa din Italia. La manșă era chiar Dan Petrescu, magnatul imobiliarelor. Alături de el se aflau soția, fiul lor și încă cinci prieteni.
În vârstă de 68 de ani, omul de afaceri Dan Petrescu plecase în Germania în timpul regimului comunist și a venit în România, după Revoluție. Se pare că a fost unul dintre primii parteneri de afaceri ai lui Ți­riac. Cea mai mare parte din avere și-a făcut-o din imobiliare. Conform Adevă­rul, în 2018 deținea 15-20 de parcuri comerciale închiriate către Metro, Praktiker sau Auchan. Întreaga avere i s-ar ridica la circa trei miliarde de euro. Cu toate acestea, era foarte discret: conducea mașini vechi și se îmbrăca mo­dest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.