Vedeta zilei – Cleopatra Stratan a scăpat de Bac şi s-a mutat în Bucureşti cu iubitul

0
187


Încă de la vârsta de trei ani, de când era pe val cu hitul internaţional „Ghiţă”, Cleopatra Stratan a făcut naveta Bucureşti – Chişinău. Acum, după ce a dat exemaneul de bacalaureat a decis să renunţe la aceste drumuri epuizante şi să rămână în Bucureşti, dar nu pentru a urma o facultate, ci pentru a sta cu iubitul ei Edward Sanda şi a-şi continua cariera muzicală. „Facultatea e pierdere de timp. Mă pot dezvolta în muzică şi fără aceste studii superioare”, a spus artista.
Este gata să înceapă o nouă viaţă, de cuplu alături de iubitul ei, cântăreţul Edward Sanda cu care are o relaţie de un an şi jumătate. Cei doi şi-au împărţit atribuţiile de cuplu şi sunt gata să tră­iască ca într-o familie. Nici nu exclud în viitorul apropiat o nuntă, mai ales că cei doi se înţeleg foarte bine. Gătesc, fac curăţenie, fix ca într-o căsnicie.
„Amândoi aşteptam ziua în care ne vom muta împreună şi iată că a venit. Ne-am mutat de câteva zile şi suntem super bucuroşi”, a spus Cleopatra Stra­tan pe contul său de Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.