Canadianul Bryan Adams cântă la Cluj-Napoca pe 11 noiembrie, de la ora 20.00, organizatorii anunţând că va interpreta atât hiturile sale celebre, „It’s Only Love”, „Summer of ’69”, „Run To You” sau „All for Love”, cât şi cel mai nou single al său, scris în colaborare cu Ed Sheeran – „Shine a Light”, scrie Mediafax.
„Shine a light” a dat şi denumirea celui de-al paisprezecelea album al lui Bryan Adams. Cântărețul este în turneu pentru promovarea noului album, tur­neu care a început în 25 februarie 2019, susţinând concerte în Statele Unite, America de Sud şi Europa.
„L-am cunoscut pe Ed în Dublin şi am păstrat legătura. Într-o zi, i-am tri­mis o înregistrare cu sunetele de cor care se regăsesc în «Shine A Light» şi l-am întrebat dacă ar fi interesat de o colaborare. Apoi am primit câteva versuri de la el şi… Doamne!”, a decla­rat Bryan Adams.
Canadianul, care a făcut senzaţie cu hituri ca „Please Forgive Me”, „Everything I Do” și „Have you Ever Really Lo­ved a Wo­man”, nu doar că şi-a păstrat intactă vo­cea inconfundabilă, dar va urca pe scena de la Cluj la doar cinci zile după ce va împlini 60 de ani, anunţă organizatorii eve­nimentului.

Recomandările redacției