Vedeta zilei – Connect-R s-a împăcat cu Misha, la un an de la divorț

0
346

Connect- R și Misha au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar rodul iubirii lor este Maia, fetița pe care o au împreună. Cei doi au șocat pe toată lu­mea când au anunțat că nu mai formează un cuplu, însă s-au împăcat de dragul copi­lului, pentru a crește într-o familie armonioasă și să nu aibă de suferit de pe urma despărțirii.
Artistul își va sărbători ziua de naș­tere la Sala Palatului, acolo unde va sus­- ține un concert, iar Misha va deschide show-ul ce se anunță a fi incendiar.
Misha (Mihaela Sotrocan) s-a căsăto­rit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar, în septembrie, 2014, ei și-au jurat credința și iubire în față lui Dumnezeu. Când și-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Cei doi artiști au devenit părinți pe data de 25 ianua­rie 2014. Fiica lor poartă numele Maya. Din păcate, după pa­tru ani de ma­riaj, Connect-R și Misha au divorțat în mare secret, res­pectiv în vara lui 2017. Anunțul despăr­țirii a fost fă­cut pu­blic abea în 14 august 2018, de cunoscutul cântăreț, pe contul lui de Ins­tagram.
CanCan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.