Vedeta zilei – Cornel Ilie de la Vunk divorțează după cinci ani de mariaj și doi copii

0
250

Seria de divorțuri din showbiz-ul românesc continuă! Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a anunțat vineri, 4 septembrie, că el și partenera lui de viață, Eliza, au ales ca de acum în colo să pornească pe drumuri separate.
„Nu contează cu cine dormi, ci la cine visezi”, scria cântărețul recent pe Instagram. Iată că, în cele din urmă, cei doi parteneri chiar nu vor mai dormi împreună, chiar dacă lucrurile în familie păreau că merg de minune.
Deși au decis să divorțeze, Cornel a explicat că el și soția lui vor rămâne în continuare în relații bune și că își vor crește copiii cu același devotament ca și până acum. Decizia a fost luată de comun acord, într-un mod amical, re­pre­zentat și de imaginea pe care cei doi au ales să o publice odată cu anunțul: ei doi dând mâna prietenește.
În 26 iulie 2019, Cornel Ilie de la Vunk trăia din nou emoțiile întâlnirii cu bebelușul său, un băiețel care a primit numele Cezar. Solistul și soția lui mai au o fetiță care se numește Zara. El și Eliza Ilie (32 de ani) sunt căsătoriți de cinci ani, Cornel îndrăgostindu-se de ea la prima vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.