Vedeta zilei – Cornelia Catanga a făcut infarct

0
755

Cornelia Catanga se află în stare cri­tică la Spitalul Floreasca, după ce ar fi suferit un infarct. Cântăreaţa de muzică lăutărească a slăbit mult în ultima perioadă.
Potrivit România TV, artista se află într-o stare foarte gravă, medicii fiind rezervați în ceea ce privește șansele sale de supraviețuire. Cornelia Catanga (61 de ani) suferă de mai multe afecțiuni. Cântăreaţa a slăbit foarte mult, peste 20 de kilograme, într-un timp foarte scurt și s-a confruntat cu o depresie care i-a afectat și mai mult starea de sănătate.
Contactat telefonic, soţul vedetei Aurel Pădureanu a refuzat să facă vreo declaraţie pe marginea acestui subiect fiind extrem de afectat de cele întâmplate.
„Am slăbit 27 de kilograme în doar cinci luni, din luna decembrie. Nu am ţinut nici o dietă anume, totul este din cauza stresului şi a supărării că fiul meu a plecat în America, la viitoarea lui soţie. I-am zis că dacă nu se întoarce în timpul ăsta o să mă găsească moartă”, declara Cornelia Catanga pentru Click!
Acum, fiul ei se află în România, tâ­nărul fiind cel care a alertat medicii. Cei doi se plimbau împreună când Corneliei Catanga i s-a făcut rău şi a leşinat pe stradă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.