Vedeta zilei – Cornelia Catanga a fost înmormântată discret

0
105

Cornelia Catanga a fost înmormântată sâmbătă, 27 martie, la cimitirul Ghencea Civil din București, după protocol Covid. Solista de muzică lăută­reas­că, în vârstă de 63 de ani, a murit vineri, la Spitalul Universitar din Capitală, unde era internată după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. Cântăreaţa a fost spitalizată joi, în stare gravă. Ea prezenta comorbidităţi.
Se pare că solista de muzică lăută­rească a ajuns prea târziu la Spitalul Universitar din București, unde a făcut stop cardiac înainte ca medicii s-o intubeze. „Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook, vineri dimineaţa.
Jurnalista a mai afirmat că soţul Corneliei Catanga nu credea în Covid. „Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat singură un tratament, din câte am în­ţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid”, a mai spus jurnalista.
Cornelia Catanga a trăit în lumina reflectoarelor, a adus bucurie și emoție cu muzica ei, dar a plecat discret, înconjurată doar de câteva persoane apropiate și de familia îndurerată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.