Vedeta zilei – Costin Mărculescu, actorul din Liceenii, a fost găsit mort în casă

0
230

Sâmbătă, 13 iunie, zi de doliu în showbiz și în lumea filmului, căci actorul Costin Mărculescu a fost condus pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc Cimitirul Reînvierea, din București, iar numeroase persoane publice l-au condus pe ultimul drum.
Costin Mărculescu, în vârstă de 51 de ani, a fost găsit mort, miercuri seară, în locuinţa sa. Medicii legiști au spus că a decedat în urma unui infarct. Vecinii au dat alerta pentru că actorul nu mai fu­sese văzut de mai mult de trei zile, nu răspundea la telefon sau la uşă, iar câinele său lătra insistent în apartament.
Vecinii au fost cei care au alertat autorităţile, după ce o ţeavă s-a spart în apartamentul lui Costin Mărculescu, de la etajul 8 şi a inundat mai multe alte apar­tamente. În plus, pe palier se sim­ţea un miros pătrunzător, iar Costin nu mai fu­sese văzut de mai multe zile.
Pompierii s-au chinuit minute bune să spargă uşa, iar cele mai cumplite te­meri s-au adeverit. Ambulanţi­erii au găsit trupul neînsufleţit al actorului în cadă, în stare de putrefacţie.
În ultimii ani, acto­rul a dus o viaţă mai mult singuratică şi s-a îndepărtat de tatăl şi sora sa.
Vecinii spun că atunci când l-au vă­zut ultima dată, Cos­tin nu avea un to­nus prea bun şi părea slăbit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.