Vedeta zilei – Cristina Bălan, incident neplăcut cu Poliția Locală, în parc. „Să plătiți pentru terapia copiilor!”

0
375

Cristina Bălan, una dintre câștigătorii emisiunii „Vocea României”, de la Pro TV, a fost parte de momente tensionate într-un parc de joacă, unde mersese cu soțul și cei doi copii ai lor, care au sindromul Down.
Micuții au fugit la un moment dat la tobogane, moment în care poliția locală a intervenit și a avertizat-o pe artistă că acest lucru este împotriva regulilor, având în vedere măsurile luate de Guvern pentru perioada de după carantină.
O polițistă locală a abordat-o pe cântăreață și i-a spus că nu are voie să își lase copiii să folosească toboganele. Vedeta a încercat să îi spună că cei doi copii ai săi au sindromul Down și că o să îi ia ceva timp să le explice că nu au voie să se joace. De aici, întreaga situație a degenerat într-un real scandal, între polițiști, Cristina și soțul acesteia, Gabriel Bălan, care a filmat întregul incident și a publicat clipul pe rețelele de socializare. Acesta a venit ulterior la fața locului. Artista susține că a fost agresată de polițiștii respectivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.