Vedeta zilei – Cristina Cioran, însărcinată la 43 de ani

0
187

Cristina Cioran este în culmea fericirii! La 43 de ani, vedeta a dat vestea cea mare: e însărcinată în patru luni! Cris­tina Cioran și noul ei iubit, Alexandru Dobrescu, au fost și ei luați prin surprin­dere de vestea că vor avea un bebeluș.
„Am intrat în trimestrul doi, sunt însărcinată în patru luni. În septembrie ar trebui să nasc. Sper să fie fetiță”, a anun­țat vedeta.
Cristina a povestit, cu lacrimi în ochi, că a ascuns sarcina timp de patru luni de zile ca să fie sigură că nu există complicații. „Sunt foarte emoționată! Trei luni de zile nu am putut să mă bucur, mi-a fost frică să nu pierd sarcina. Am rămas foarte repede însărcinată, deși am 43 de ani”.
Iubitul vedetei, Alexandru Dobrescu, a primit vestea că va fi tătic prin sms. „Eram la birou când am aflat rezultatul testului, i-am dat și lui sms și s-a bucurat foarte tare. Este o sarcină dorită”, a mai spus viitoarea mămică.
Cristina Cioran s-a despărțit de fostul logodnic, Traian, chiar înainte de nuntă, după zece ani de relație. Actrița și-a refăcut însă viața alături de noul său iubit, Alex Dobrescu, pe care l-a cunoscut în cadrul unei petreceri. Alexandru Dobrescu și Cristina Cioran locuiesc deja împreună, iar relația este una matură și bazată pe multă iubire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.