A depăşit cu greu divorţul de soţul ei, pe care l-a iubit enorm, iar acum Cristina Spătar a mai primit o lovitură. Cântăreaţa are probleme financiare, aşa că şi-a pus în vânzare bijuteriile şi ceasurile.
Cristina Spătar a fost nevoită să pă­răsească vila de lux în care trăia alături de soţul ei. S-a mutat cu chirie într-un apartament, iar acum, ca să-şi întreţină cei doi copii, ea şi-a scos la vânzare bijuteriile şi ceasurile.
Nu primeşte niciun fel de ajutor din partea fostului soţ, care nu plăteşte nici măcar pensie alimentară, motiv pentru care Cristina Spătar a fost nevoită să apeleze la o metodă uluitoare pentru a face de bani pentru a-şi întreţine copiii.
Pentru că spectaco­lele pe care le susţine sunt tot mai puţine, vedeta şi-a pus la vânzare bijuterii şi ceasuri pentru a le asigura copiilor ceea ce au ne­voie.
Cristina ar lua pe ceasuri apro­ximativ 13.000 de euro, iar pe geanta pe care a pus-o în vânzare ar încasa 3.000 de euro, potrivit cancan.ro. Inelul de logodnă al Cristinei Spătar valorează cât un apartament, pentru că bijuteria este estimată la circa 43.000 de euro.

Recomandările redacției