Vedeta zilei – Cristina Spătar, probleme financiare după divorţ! Şi-a pus la vânzare bijuteriile şi ceasurile

0
453

A depăşit cu greu divorţul de soţul ei, pe care l-a iubit enorm, iar acum Cristina Spătar a mai primit o lovitură. Cântăreaţa are probleme financiare, aşa că şi-a pus în vânzare bijuteriile şi ceasurile.
Cristina Spătar a fost nevoită să pă­răsească vila de lux în care trăia alături de soţul ei. S-a mutat cu chirie într-un apartament, iar acum, ca să-şi întreţină cei doi copii, ea şi-a scos la vânzare bijuteriile şi ceasurile.
Nu primeşte niciun fel de ajutor din partea fostului soţ, care nu plăteşte nici măcar pensie alimentară, motiv pentru care Cristina Spătar a fost nevoită să apeleze la o metodă uluitoare pentru a face de bani pentru a-şi întreţine copiii.
Pentru că spectaco­lele pe care le susţine sunt tot mai puţine, vedeta şi-a pus la vânzare bijuterii şi ceasuri pentru a le asigura copiilor ceea ce au ne­voie.
Cristina ar lua pe ceasuri apro­ximativ 13.000 de euro, iar pe geanta pe care a pus-o în vânzare ar încasa 3.000 de euro, potrivit cancan.ro. Inelul de logodnă al Cristinei Spătar valorează cât un apartament, pentru că bijuteria este estimată la circa 43.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.