Vedeta zilei – Cristina Stamate, o viaţă greu încercată

0
142

A vrut să devină medic, apoi avocat, dar viaţa a condus-o către scenă. Acolo, Cris­tina Stamate uita dezamăgirile trăite şi fe­ricirile pierdute, era o explozie de energie.
S-a căsătorit la 19 ani din amabilitate, aşa cum îi plăcea să spună, pentru că erau de ceva vreme împreună şi cei din jur fă­ceau presiuni.
Mai târziu, un avort i-a răpit şansa de a mai deveni mamă, iar acesta a fost ma­rele ei regret. „Am realizat că sunt însărcinată foar­te târziu, pentru că nu ştiam nici mă­car care este data de la care trebuie să socoteşti. Aveam planuri de viitor. «Ope­raţia», ca să zic aşa, s-a întâmplat pe masa din sufragerie, acasă la mama mea. Scăpasem de ceea ce mă încurca, dar mi-au rămas în minte cuvintele că primul meu copil era băiat”, povestea Cristina Stamate, potrivit oxologia.ro.
Atunci când a aflat de infidelitatea so­ţului, a vrut să îi dea o lecţie. „Am plecat de la teatru glonţ aca­să. I-am văzut şi le-am spus «bună seara». Apoi am plecat înapoi la teatru să joc.”
Fericirea nu şi-a mai făcut loc în viaţa ei. A ales să meargă pe acest drum singu­ră, fără o iubire alături. „Nu din dezamăgire nu m-am mai căsătorit. Ci fiindcă m-am obişnuit cu binele. Când eşti aşa indepen­dent şi activ că mine, nu simţi singu­ră­ta­tea”, spunea actriţa pentru Formula As.
Cristina Stamate a murit la data de 27 noiembrie 2017, la vârsta de 71 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.