Vedeta zilei – Cu ce s-a ocupat INNA înainte să devină celebră?

0
561

Înainte să devină cunoscută în toată lumea, INNA a trebuit să lucreze, însă într-un domeniu nu foarte atractiv.
Într-un interviu exclusiv oferit pentru ediţia de august a revistei Unica, cântăreaţa a povestit care a fost pri­mul ei job: „Primul meu job oficial a fost cel de secretară la agenţia imobi­liară de atunci a actualului meu ma­nager. Eu am studiat la Facultatea de Ştiinţe Po­litice, dar sigur nu aş fi lucrat în domeniu (râde). Mi-ar fi plăcut tot în zona ar­tistică – fotograf, poate chiar şi make-up artist, dar şi să dublez vocea unor personaje din desene animate”, a po­vestit artista.
Fiind întrebată dacă este o adeptă a cântatului „live”, INNA a menţionat că „din motive tehnice nu se poate cânta 100% live în majoritatea clu­bu­rilor din ţară. Cu siguranţă, dacă voi avea ocazia să cânt live, o voi face cu cea mai mare plăcere”.
INNA, pe nu­me­le ei real Elena Ale­xan­dra Aposto­lea­nu, este o cântă­reaţă de muzică dance-pop. A început să colaboreze cu echi­pa de producă­tori Play & Win în 2008, an în care a fost lansat şi primul său disc single, „Hot”, pie­să ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Tur­cia şi Grecia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.