Vedeta zilei – Culisele bizare ale celui mai scump divorţ: Bill Gates pleca în fiecare an într-o vacanţă doar cu fosta iubită!

0
171

Detaliile noi care ies la iveală despre divorţul lui Bill Gates ne înfăţişează o relaţie cu Melinda Gates supusă unor stranii obiceiuri, care ridică mari semne de întrebare
Astfel, se pare că Bill Gates a men­ţinut pe tot parcursul căsniciei lui o le­gătură foarte strânsă cu fosta lui iubită, Ann Winblad. Atât de strânsă încât reu­şise să se impună în faţa Melindei cu de­cizia lui de a pleca în fiecare an, într-un weekend prelungit, doar el împreună cu Ann Winblad, în destinaţii precum Indo­nezia şi Germania. O alegere care ar fi scandalizat orice altă soţie. Dar apropiaţii susţin că Bill are o relaţie de prietenie foarte specială cu Ann Winblad, care, la rândul ei, s-a căsătorit după des­părţirea de Gates cu fratele actorului Kevin Kline, Alex Kline. Melinda a fost nevoită să accepte încă de la bun început uriaşa influenţă a lui Ann asupra lui Bill – de altfel, acesta i-a cerut lui Ann aprobarea de a se căsători cu Me­linda.
Într-un interviu pentru revista Time din 1997, Bill Gates mărturisea că el şi Ann sunt uniţi de pasiunea pentru biotehnologie. Gates şi Ann s-au cunoscut la o conferinţă IT şi şi-au început relaţia în 1984.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.