Vedeta zilei – Cum îl cheamă pe băiețelul cel mic al Adelei Popescu?

0
210

La aproape o lună de când l-a adus pe lume pe cel de-al treilea băiețel, Adela Popescu a dezvăluit, în sfârșit, și numele micuțului. Iată cum îl cheamă pe mezinul familiei Vâlcan-Popescu!
Au fost mari dezbateri în familie în ceea ce privește numele celui de-al treilea băiețel. Încă din timpul sarcinii, Adela Popescu a dezvăluit că va păstra tradiția din familie și că băiețelul va purta un nume de sfânt, care începe tot cu litera „A”, ca și în cazul numelor celorlalți doi băieți ai familiei, Andrei și Alexandru. Adela a născut cel de-al treilea copil pe 11 iulie, dar abia acum a dezvăluit ce nume a ales pentru el.
Prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” (PRO TV) a postat o fotografie edificatoare la story-ul de pe Instagram, în care poartă un lănțișor cu litera „A”, oferind și o explicație: „A de la Alexandru, Andrei și Adrian!” Așadar, numele celui de-al treilea băiat al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan este Adrian, unul dintre numele preferate ale Adelei Po­pes­cu. Pe 26 august, în Calendarul Ortodox sunt marcați Sf. Adrian și Natalia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.