Vedeta zilei – Cutremur la PRO TV. Florin Călinescu și-a anunțat demisia

0
90

Florin Călinescu, emblema Pro TV, cea mai cunoscută vedetă a postului din Pache Protopopescu, a făcut un anunț neașteptat, fără să ofere însă mai multe detalii în acest sens. Călinescu „a aruncat bomba”, după care a explicat că va reveni cu detalii suplimentare.
„Cu oarecare părere de rău, vă anunț că renunț la colaboarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la «Românii au talent». Detalii, mai încolo”, a fost mesajul actorului, publicat în mediul online. Prin urmare, de acum încolo, acesta nu va mai putea fi văzut la pupitrul show-ului de talente, postul de televiziune obișnuindu-și însă audiența cu schimbări majore de genul, spre exemplu, plecarea din juriu a lui Mihai Petre sau a Mihaelei Rădulescu.
În octombrie 2015, PRO TV anunța o mutare-bombă în cadrul show-ului „Românii au talent”. Florin Călinescu îi lua locul, la masa juriului, lui Constantin Cotimanis.
Numele lui Florin Călinescu este legat de show-uri uriașe, precum „Ora șapte, bună dimineața” (1996), „Ches­tiunea zilei” (1996-2000), „Procesul etapei” (2003).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.