După mai bine de 22 de ani în care Dan Negru a colaborat cu Antena 1, prezentatorul a decis să pună capăt contractului pe care îl are cu televiziunea aceasta și să își continue drumul la la alt post tv.
Înfrângerea pe care a suferit-o de Revelion, în privința ratingului obținut cu programul său, l-a determinat pe Dan Negru să ia o decizie radicală. Prezentatorul va pleca de la Antena 1! Se pare că Dan Negru a semnat deja cu un alt post de televiziune și este pregătit să pornească într-o nouă aventură.
Conform informațiilor oferite de Pagina­demedia.ro, Dan Negru a semnat deja cu alt post tv cunoscut, Kanal D.
„E al 22-lea meu Revelion şi am un singur sfat: nu vă uitaţi pe ecrane în noaptea de Re­velion. Sunt atât de puţine Revelioanele pe care le trăim împreună cu familia, cu prie­tenii, cu oamenii adevăraţi, încât nu merită să vă pierdeţi nopţile pe ecrane, fie pe tv fie pe online”, declara Dan Negru, cu câteva zile înainte de Revelion.
Cariera lui Dan Negru în cadrul trustului Intact este una foarte longe­vivă. El a prezentat pes­te 30 de formate, iar la unele dintre ele a fost chiar și coautor.

Recomandările redacției