Vedeta zilei – Dani Oțil va fi tătic

0
130

Se înmulțesc graviduțele din showbiz pe timp de pandemie! După Cristina Cioran, un alt cuplu de vedete au anunțat că vor deveni părinți, când nimeni nu se aștepta! Gabriela Prisăcariu (28 de ani), iubita lui Dani Oțil, este însărcinată! Marele anunț l-a făcut chiar prezentatorul de la „Neatza”, Dani Oțil (40 de ani). Cei doi îndrăgostiți vor deveni peste doar câteva luni părinți pentru prima oară!
Atât Dani Oțil, cât și iubita lui, au publicat o poză edificatoare, în care burtica Gabrielei este vizibilă, semn că sarcina este destul de înaintată. „(…) O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că, în curând, mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a fost mesajul lui Dani Oțil, postat sub poza logodnicei sale.
Frumoasa blondină, absolventă de Drept, profesează în lumea modei şi a devenit cunoscută după ce a câştigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătă­lin Botezatu” (Kanal D). Dani Oțil și Ga­briela Prisăcariu s-au afișat pentru prima oară împreună la începutul lui 2019, iar de atunci sunt de nedespărțit. La un an de relaţie, Gabriela Prisăcariu a fost cerută de soţie de către Dani Oţil, în vacanţa romantică din Mexic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.