Vedeta zilei – Delia a împlinit 39 de ani! Cum a petrecut artista

0
214

Deși obișnuită cu extravaganța, Delia a trebuit să se rezume la o aniversare puțin mai restrânsă cu ocazia zilei sale de naștere, având în vedere condițiile impuse de pandemia de coronavirus. Totuși, artista nu s-a dat în lături de la organizarea unei petreceri alături de familia sa și apropiați, pentru a marca împlinirea a 39 de ani.
Pe lângă familie și apropiați, la petrecere au participat și vedete precum Dan Badea, Bogdan Boantă, Cocuța, Codin Maticiuc și mulți alții. Delia a mâncat și dulciuri bineînțeles, chiar pe versurile melodiei sale care susțin „azi e ziua mea, vreau tort”.
Invitații au dansat, s-au distrat, au ascultat și puțină muzică populară pe care au încercat să facă și karaoke, așa că per total evenimentul a fost unul reușit, chiar dacă a trebuit să se supună regulilor pandemiei.
Mai multe vedete autohtone i-au urat Deliei gândurile lor bune, chiar dacă n-au apucat să guste din tortul de la petrecerea dată de aceasta. Printre ele se numără Antonia, Mihai Bendeac, Horia Brenciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.