Vedeta zilei – Delia este „Vedeta anului”! Artista va fi premiată pentru întreaga carieră

0
672

Una dintre cele mai îndrăgite so­liste de la noi, Delia va fi premiată pentru întreaga carieră muzicală miercuri, 24 aprilie, iar revista „Actualitatea muzicală” o va desemna „Vedeta anului”. Aflată printre cele șapte premiante ale ediţiei din acest an, Delia s-a detașat pentru cea mai importantă disctincție.
Absolventă a Liceului de Muzică, secția Flaut (cântă de altfel la acest instrument în concertele sale), Delia Matache a dominat anul 2018 prin turneele, discurile şi spectacolele ei grandioase, detaşându-se „Acadelia” cu câteva reprezentaţii „sold out” la Sala Palatului. De o excelentă primire s-a bucurat şi recitalul susţinut pe scena Festivalului Internaţional „Cerbul de Aur”, unde şi-a ţinut fanii cu sufletul la gură.
Solista continuă să ocupe şi locul de jurată la două dintre emisiunile de anvergură de la Antena 1: concursul de voci „X Factor” și cel de comedie „iUmor”.
Solista continuă să lanseze piese pe bandă rulan­tă, compoziţii pe care le cântă singură sau în colaborare cu alţi artiști precum cei de la The Mo­tans sau Ma­ca­na­che.
Click

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.