Actriţa Demi Moore (56 de ani), a dez­văluit numele bărbatului care a violat-o atunci când avea 15 ani după ce a fost „vândută“ de mama ei, scrie Adevarul.
În autobiografia sa, „Inside Out“, Demi Moore a făcut o serie de mărturisiri du­reroase, iar recent, prezentă în emisiunea „Good Morning America“, difuzată de ABC, actriţa a vorbit despre ziua în care a ajuns acasă, unde o aştepta un bărbat care a violat-o şi care i-ar fi mărturisit atunci că mama ei a fost cea care a „vândut-o“ pentru suma de 500 de dolari.
La o lună după această mărturisire şocantă, Moore a dezvăluit că violatorul a fost patro­nul unui club din Los Angeles, prieten de familie de origine greacă, pe nume Basil Dou­mas, al cărui pse­donim era Val Du­mas, scrie The Lon­- don Free Press. Acesta a murit în 1997, la 68 de ani.
Potrivit spu­se­lor actriţei, Basil Doumas s-ar fi cu­noscut cu mama ei când acesta ar fi avut 48 de ani, în anii ‘70. Ulterior, a vizitat-o pe Moore la şcoală, iar apoi a violat-o în apartamentul ei. Fiica lui Dumas a refuzat să comenteze acuzaţiile.

Recomandările redacției