Vedeta zilei – Demi Moore, dezvăluiri şocante: mama ei a vândut-o cu 500 de dolari unui bărbat

0
306

În ultimele săptămâni, personajul prin­cipal din presa de pe întreg mapamondul este Demi Moore, actriţă ce şi-a promovat recent cartea biografică, „Inside Out“.
În paginile cărţii, Demi Moore scrie că a avut probleme cu drogurile şi alcoolul, a pierdut o sarcină, a făcut sex în trei cu Ashton Kutcher şi cu o încă o femeie, dar şi că mama ei a vându-o pentru 500 de dolari unui bărbat care a violat-o! Întreaga scenă s-ar fi petrecut atunci când Demi Moore avea doar 15 ani.
Demi a afirmat că, atunci când a ajuns acasă, l-a găsit pe bărbat acolo, iar după ce acesta a violat-o, i-a spus că i-a plătit mamei ei 500 de dolari pentru aceste „servicii“.
Actriţa s-a născut în New Mexico, iar tatăl său biologic a lăsat-o pe mama sa înainte ca ea să se nască. Demi Moore a fost crescută de mamă, Virginia King, şi cel de-al doilea soţ al acesteia, Dan Guynes. Atât mama vedetei, cât şi Guynes, erau alcoolici. Virginia a încercat de mai multe ori să se si­nucidă. Demi o salva, scoţându-i cu dege­te­le ei mici pastilele din gură. De asemenea, o căra pe Demi prin baruri ca să fie remarcate de bărbaţi. Aşa l-a găsit pe bărbatul căruia a vândut-o ca pe o prostituată. La 16 ani, Demi Moore a plecat de acasă şi s-a lansat singură în actorie. Mama ei a murit în 1998.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.