Vedeta zilei – Demi Moore, transfigurată de operațiile estetice

0
313
US actress Demi Moore presents a creation of British designer Kim Jones for the Fendi's Spring-Summer 2021 collection during the Paris Haute Couture Fashion Week, in Paris, on January 27, 2021. - British designer Kim Jones presents his first ever Couture Collection for Fendi since he joinded Italian fashion house Fendi as its lead designer for womenswear in September 2020 (Photo by STEPHANE DE SAKUTIN / AFP)

Demi Moore, de 58 de ani, este de nerecunoscut! Actrița din filmul „Fantoma mea iubită” a defilat miercurea trecută, la Săptămâna Modei din Paris, în cadrul prezentării de modă a colecției primăvară-vară a casei de modă Fendi și a reușit să șocheze publicul.
Toată lumea a întrebat-o dacă și-a făcut operații estetice și a luat foc. „Dacă nu vă place nu vă uitați, dar măcar nu aruncați cu noroi atunci când nu e cazul”, a replicat dur actrița când a citit reacțiile fanilor ei.
Demi și fiica ei Scout, de 29 de ani, au ignorat restricțiile impuse de pandemie și situația gravă în care se află Franța din cauza COVID-19 și au plecat din SUA pentru a participa la Săptă­mâna Modei. Demi a mai fost bănuită că a apelat la bisturiu în 2007 pentru rolul din „Îngerii lui Charlie”, când ar fi cheltuit pe tratamentele de întinerire 250.000 de dolari, dar și atunci, ca și acum, a negat cu vehemență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.