Psihologii avertizează în repetate rânduri că toate comportamentele şi dependenţele care apar în viaţa de adult au rădăcina în copilărie şi în traumele de atunci. Dificul­tăţile de menţinere a unor relaţii sănătoase sunt, cel mai adesea, efect al aban­donului sau al lipsei de iubire din copilărie. Nici Johnny Depp nu face excepţie.
El practic a fost abandonat de femeia care i-a dat viaţă. Betty Sue Depp şi tatăl lui au divorţat în 1978, iar actorul care avea atunci 15 ani „s-a întreţinut singur”. Johnny a început să se drogheze la 11 ani, la 16 ani s-a lăsat de şcoală pentru a se face muzician, iar în 1980 a cântat la chitară în trupa The Kids. S-a mutat în L&A şi a trăit luni de zile în maşină. Primul său rol a venit în 1984, „Coşmarul de pe Elm Street”.
„Au existat bătăi inu­tile, din senin. O scrumieră în cap, poate un telefon…. Era ca o casă bântuită, nimeni nu vorbea cu nimeni. Mama cred că a fost cea mai rea fiinţă pe care am întâlnit-o vreodată în viaţă. A fost o mare nemernică”, a spus Johnny.

Recomandările redacției