Martorii accidentului de elicopter în care Kobe Bryant, fiica lui Gianna şi încă şapte oameni şi-au pierdut viaţa duminică (26 ianuarie) au povestit ce s-a întâmplat în ultimele clipe înainte ca aparatul de zbor să se prăbuşească.
Accidentul a avut loc la scurt timp după ora locală 10, în Calabasas, Los Angeles. Elicopterul a căzut într-o zonă mai restrasă, din apropierea unei biserici.
„Nu suna bine şi era foarte jos. L-am văzut cum cade. Dar era greu să îţi dai seama ce se întâmpla pentru că era foarte multă ceaţă. S-a auzit un bum şi apoi a urmat un incendiu imens. Nimeni nu putea supravieţui”, a declarat Jerry Kocharian, care se afla în zonă.
„Pentru că era atât de aproape de sol, m-am gândit că e ceva în neregulă. Părea a căuta un loc să aterizeze. Am sunat imediat la 911, cum am auzit bubuitura”, a mai spus alt martor.
Datorită faptului că elicopterul s-a prăbuşit într-o zonă de dealuri, greu accesibilă, autorităţile din Los Angeles au declarat că ar putea dura câteva zile până să poa­tă recupera cadavrele. Pompierii au fost ne­voiţi să mear­gă pe jos şi să se caţere pentru a pu­tea accesa zona, notează nytimes.

Recomandările redacției