Vedeta zilei – Dieta cântăreței Adele. Cum a reuşit artista să pună pe fugă 50 de kilograme

0
212


Transformarea artistei Adele şi pier­derea incredibilă a kilogramelor au făcut înconjurul lumii. Care a fost secretul ei?
Totul a început ca o oră de sport în sala de fitness, care s-a transformat în ore bune de efort. Pe măsură ce timpul trecea, Adele slăbea tot mai mult, iar să­nă­tatea ei se îmbunătăţea. În tot acest timp, au început să apară şi zvonuri despre ea, fie că a apelat la operaţie pentru micşora­rea stomacului, fie că a optat pentru diete extreme. Însă, antrenorul ei personal a dezvăluit cum a reuşit Adele să slăbească.
Aceasta a ținut Dieta Sirtfood. Prima etapă durează trei zile, timp în care aportul caloric este restricţionat la 1.000 de ca­lo­rii, meniul fiind format din trei sucuri verzi şi o masă cu alimente. Printre alimentele consumate se numără: varză kale, cacao, turmeric, ceai verde, căpşuni, ceapă, ciocolată neagră, nuci, pătrunjel, soia, rucola, afine, cafea, capere, leuştean sau chilli.
A doua fază durează patru zile şi este caracterizată de creşterea aportului alimentar la 1.500 de calorii pe zi. În aceas­tă etapă, Adele a băut două sucuri verzi şi a avut două mese cu alimentele enumerate mai sus. A urmat un plan de între­ţinere, care s-a bazat pe mese echili­- brate, formate din aceleași alimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.