Transformarea artistei Adele şi pierderea incredibilă a kilogramelor au făcut înconjurul lumii. Care a fost secretul ei?
Totul a început ca o oră de sport în sala de fitness, care s-a transformat în ore bune de efort. Pe măsură ce timpul trecea, Adele slăbea tot mai mult, iar sănătatea ei se îmbunătăţea. În tot acest timp, au început să apară şi zvonuri despre ea, fie că a apelat la operaţie pentru micşorarea stomacului, fie că a optat pentru diete extreme. Însă, antrenorul ei personal a dezvăluit cum a reuşit Adele să slăbească.
Aceasta a ținut Dieta Sirtfood. Prima etapă durează trei zile, timp în care aportul caloric este restricţionat la 1.000 de calorii, meniul fiind format din trei sucuri verzi şi o masă cu alimente. Printre alimentele consumate se numără: varză kale, cacao, turmeric, ceai verde, căpşuni, ceapă, ciocolată neagră, nuci, pătrunjel, soia, rucola, afine, cafea, capere, leuştean sau chilli.
A doua fază durează patru zile şi este caracterizată de creşterea aportului alimentar la 1.500 de calorii pe zi. În această etapă, Adele a băut două sucuri verzi şi a avut două mese cu alimentele enumerate mai sus. A urmat un plan de întreţinere, care s-a bazat pe mese echili- brate, formate din aceleași alimente.
Actualitate 70
Au drumuri mai bune, dar… se surpă: un crater format pe un drum din Roma a înghițit două mașini, una fiind Dacia
citește mai mult »