Vedeta zilei – DJ Pascal, moarte suspectă într-un hotel din Pitești

0
197

Pascal Di Fazio, cunoscut mai ales ca Dj Pascal, a fost găsit mort, duminică seară, într-o cameră de hotel din Pitești, unde acesta era cazat de mai multe zile. Conform unor surse judiciare, prietenii cunoscutului DJ s-au alarmat după ce acesta nu a mai răspuns la telefon și au mers la hotelul la care știau că este cazat acesta.
Împreună cu un angajat al resortului, conoscuții lui DJ Pascal au bătut la ușă, iar pentru că nu a existat niciun răspuns din partea artistului, angajații au descuiat cu o altă cheie. Bărbatul era căzut lângă pat, cu fața în jos, semn că, la un moment dat, i s-a făcut rău, pierzându-și cunoștința.
Polițiștii care au făcut cercetarea la fața locului, au ajuns la concluzia că, la momentul decesului, bărbatul era singur în cameră, mai ales că ușa era încu­iată pe dinăuntru. În plus, s-au găsit și toate bunurile personale ale cetățea­nului francez, inclusiv o sumă de bani.
Pascal Di Fazio, care în 17 decembrie împli­nise 62 de ani, ar putea fi îngropat de autoritățile locale după ce anchetatorii au stabilit că singurele sale rude sunt mama acestuia, în vârstă de 93 de ani și o soră de 74 de ani, care locuiesc în Franța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.