Vedeta zilei – Dwayne Johnson, un tată model

0
196

Dwayne Johnson, 48 de ani, este topit atunci când fetițele lui îl roagă ceva. Uriașul de aproape doi metri înălțime (n.r. are 1,96 metri) s-a pozat zilele trecute într-o ipostază surprin­zătoare pentru fanii lui care îl știau „rupând sala de forță în două”. Durul Johnson a împletit codițe și a reparat zulufi, intrând în jocul fiicei lui de cinci ani.
Multe staruri de la Hollywood și-au descoperit talente nemaiîntâlnite în timpul izolării la domiciliu impuse de pandemia de COVID-19. Printre cei care au intrat în jocul odraslelor lor pentru a le face pe plac se numără și uriașul Dwayne Johnson.
Actorul, care are o avere de peste 320 de milioane de dolari, s-a foto­grafiat în timp ce îi făcea coafura fiicei lui, Jasmine de cinci anișori.
Cunoscut ca fiind un dur pe marile ecrane mai ales datorită rolurilor din „Fast and Furious” (2019), „San Andreas” (2015) și „Central Intelligence” (2016), Johnson apare într-o ipostază care îi dezvăluie iubirea față de fetița lui, răbdarea și calitățile de tată. Gestul făcut de Dwayne Johnson a stârnit admirația tuturor fanilor lui și nu are nici o legătură cu imaginea de dur și bătăuș care l-a consacrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.