Fanii actorului Dwayne Johnson au putut să împărtășească bucuria și emo­țiile simțite de acesta în ziua nunții, prin intermediul mai multor imagini pe care starul le-a publicat în mediul online, de la ceremonia privată în care a spus „da”.
Actorul Dwayne „The Rock“ Johnson (47 de ani) şi cântăreaţa Lauren Hashian (34 de ani) s-au căsătorit în luna august a acestui an, după 12 ani de relaţie, în cadrul unei ceremonii private, despre care nu s-a știut aproape nimic, având în vedere că The Rock a avut grijă să țină totul secret, intimitatea lui și a familiei lui fiind pe primul loc pentru starul internațional la momentul respectiv.
Iată însă, cu doar câteva săptămâni mai târziu, actorul și-a dorit să împăr­tășească și cu prietenii lui virtuali emo­țiile și bucuria acelei zi speciale, prin intermediul unor imagini de la frumosul eveniment, care a avut loc în Hawaii.
Ceremonia a avut loc într-un cadru de poveste, pe un deal cu vedere la ocean, iar actorul a schimbat mai multe ținute de-a lungul petrecerii, printre care și un outfit relaxat în stil hawaiian.

Recomandările redacției