Vedeta zilei – Ed Sheeran a devenit tătic. Ce nume ciudat a pus fetiței

0
218

Cântărețul britanic Ed Sheeran (29 de ani) a devenit tătic pentru prima oară. Soția sa, Cherry Seaborn, de 28 de ani, a născut o fetiță. I-au pus numele Lyra Antarctica, primul după personajul principal din cartea lui favorită, iar al doilea de la denumirea unui continent. Ed și soția au vizitat Antarctica în urmă cu 9 luni. Acolo au conceput fetița. De aceea i-au dat al doilea nume, nebu­nesc, scrie ziarul „Bild”. Ed a făcut marele anunț că a devenit tătic în ziua de 1 septembrie pe rețelele sociale. Naște­rea a avut loc săptămâna trecută.
Ed şi-a făcut un tatuaj pe mâna stângă, însă nu a vrut să dezvăluie se­xul odraslei, înainte de naștere. Cantautorul piesei „Shape of you” a anun­ţat încă din luna martie că şi-a pregătit pe spa­te un cerc în interiorul căruia va tatua mânuţele copiilor lui după ce aceş­tia vor veni pe lume.
Sheeran are o avere estimată la aproape 200 de mili­oane de dolari. Solistul, cunoscut pen­tru discreția în ceea ce privește viața personală, se iubește cu Cherry din anul 2015, însă cei doi se cu­nosc de când au urmat cursu­rile ace­leiași școli din Framlin­gham, Suffolk.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.