Vedeta zilei – Elena Băsescu, la coafor în șlapi de 300 de euro și cu poșetă de 3.000

0
310
Eba a facut furori cu tinuta ei in care a mers la coafor. Imbracata cu un tricou alb , o pereche de pantaloni scurti de aceeasi culoare, prin care i se puteau observa formele, slapi si geanta Dior, Elena Basescu a intors privirile barbatilor. Eba a mers ieri la un renumit salon pe soseaua Nordului. Dupa ce si-a terminat treaba la salon, elena s-a urcat in noua sa masina BMW X6, careia i-a pus numarul de inmatriculare care a consacrat-o: EBA

Tatăl ei nu mai e preşedintele Ro­mâniei din 2014, însă Elena Băsescu (40 de ani) este în continuare în centrul atenţiei. Viața personală, cei trei copii superbi, afacerile, stilul vestimentar şi pasiunile sale sunt ca un magnet pentru public. Să nu uităm că şifonierul mezinei Elena Băsescu arată ca o adevărată casă de modă, iar ea ar putea oricând să concureze de la egal, la egal cu excentricele Paris Hilton sau Victoria Beckham.
Îngrijită din vârful capului şi până în vârful pantofilor de lux, bruneta afişea­ză zilnic haine şi accesorii care costă fie cât o vacanţă în Thailanda, fie cât o Dacia Logan. Recent, fotoreporterii Click! au surprins-o cu o geantă Christian Dior pe braț, pe care l-am găsit în magazinele online exclusiviste, la prețul de 2.750 de euro.
Elena a purtat geanta la o ținută sport, lejeră, iar în picioare observăm papucii Givenchy, pentru care toată crema Bucureștiului a făcut o obsesie. Şlapii pot fi găsiţi în magazinele online de lux la preţul de 1.000 de lei, cam de 100 de ori mai mult faţă de o simplă pereche de papuci de plajă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.