Vedeta zilei – Elena Merișoreanu, rafală de replici pentru Maria Dragomiroiu

0
156

S-au încins spiritele mai tare ca niciodată în muzica românească! Maria Dragomiroiu a pornit un scandal de zile mari. Cântăreața de mu­zică populară a acuzat-o pe Elena Meri­șoreanu că este „mincinoasă, invi­dioasă și răutăcioasă”.
Elena Merișoreanu a luat foc la auzul acuzațiilor aduse de către Maria Drago­miroiu și i-a dat acesteia o replică usturătoare. „Maria Dragomiroiu este o solistă cunoscută, este plină de bani! Ea nu a fost angajată decât puțin timp, prin tine­rețe, undeva la Scornicești, cum să aibă pensie?! Să zică merci că are și atât (n.r. 1.200 lei). Dar să vii tu să te vaiți că ai pensie mică, când tu îți arăți ce bogății ai pe acasă. Vile, terenuri vândute, o casă la Vâlcea. Nu e suficient că faci reclamă la Farmacia Inimii?! Păi ea se vaită de bani?! Nu-l are pe Dumnezeu în sufletul ei. Să-i fie rușine!”, a declarat Elena Meri­șoreanu, în exclusivitate, pentru Click!
„Ea când s-a despărțit de primul soț a venit direct la mine cu tacâmurile de argint în geantă, că plecase de acasă. Nu am de ce să fiu invidioasă eu pe ea, că eu nu am despărțit pe nimeni. Nu am luat bărbatul uneia pe care a lăsat-o Bebe cu un copil. Bebe a fost căsătorit în Târgu Jiu. Ea nu are prieteni în folclor, numai în muzica ușoară. Ea cântă din păr, a mai declarat Elena Merișoreanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.