Elon Musk are cu prima soţie cinci copii, însă pare-se că nu are o relație de invidiat cu toți. Fiica sa transsexuală în vârstă de doar 18 ani a îna­intat o cerere oficială prin care vrea să își schimbe numele, în conformitate cu identitatea de gen pe care o are acum.
Tânăra, proaspăt majoră, își exprimă do­rința de a deveni Vivian Jenna Wilson, cu acte în regulă. Astfel, putem observa că fata, născută Xavier Alexander Musk, vrea să rupă orice legătură cu tatăl său și vrea să ia numele de familie al mamei. La un moment dat, tânăra a declarat: „Nu mai locuiesc și nici nu vreau să mai am vreo legătură cu tatăl meu biologic, în orice fel, sub orice formă”, semn că relația dintre cei doi nu este deloc una bună.
Fondatorul Tesla și Space X are, la 50 de ani, șapte copii. Din păcate, primul său fiu, Nevada Alexander, s-a stins din viață la doar zece săptămâni, din cauza unei maladii.
În anul 2020, solista Grimes cu care Elon Musk a avut o relație a născut un băiețel, pe nume Æ A-Xii (X AE A-XII). Un an mai târziu, în secret, cei doi au făcut un alt copil, cu ajutorul unei mame surogat, o fetiță pe nume Exa Dark Sideræl Musk.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției