Vedeta zilei – Eric Clapton, modul groaznic în care şi-a pierdut fiul de doar patru ani

0
171

Eric Clapton a obţinut un succes internaţional cu piesa „Lacrimi în Rai” , care are la bază o dramă personală. Piesa a apărut din durerea care a urmat morţii accidentale a fiului său, Conor, în vârstă de 4 ani, şi vorbeşte despre dorul unui părinte îndurerat.
Fiul pe care Clapton îl avea cu fosta sa iubită, actriţa italiană Lory del Santo, se juca în dimineaţa zilei de 20 martie 1991în apartamentul din New York pe care îl împărţea cu mama sa. Conor a căzut de la fereastra apar­tamentului, situat la etajul 53, care fusese lăsată din greşeală deschisă. Artistul stătea într-un hotel din apropiere şi se pregă­tea să-l ia pe Conor pentru un prânz planificat tată-fiu şi pentru o vizită la Grădina Zoologică din Central Park.
„Lory era la celălalt capăt al telefonului şi era isterică, spunea că e mort. Şi nu îmi venea să cred”, a povestit Clapton într-un interviu.
Clapton spune despre legătura cu Conor că a fost cea mai puternică din viaţa sa, el fiind unul dintre principalele motive pentru care a renunţat la droguri şi alcool.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.