Vedeta zilei – Eva Longoria susţine că a fost hărţuită sexual când filma pentru „Neveste disperate”

0
297

Actriţa americană Eva Longoria spu­ne că a fost hărţuită sexual pe când filma pentru serialul TV „Neveste dis­pe­rate” şi că cea care a salvat-o a fost Felicity Huffman, care, în prezent, este an­chetată pentru un caz de fraudă, po­trivit Mediafax. În aprilie, actriţa Felicity Huffman a pledat vinovat într-un caz de fraudă în urma căreia copii de vedete au fost ajutaţi să intre la universităţi de elită din SUA, precum Yale şi Stanford.
Eva Longoria se numără printre cele 27 de persoane care i-au scris judecătorului însărcinat cu acest caz pentru a da dovadă de clemenţă.
În această scrisoare, Eva Longoria a făcut şi câteva dezvăluiri neaşteptate privind atmosfera de pe platourile de filmare pentru serialul care i-a adus cele­bri­tatea. „La un mo­ment dat, eram hăr­ţuită de un coleg”, a scris aceasta, fără să facă public numele agresorului. „Uram zilele în care trebuia să lucrez cu această persoană, pentru că era pur şi simplu o tortură. Până într-o zi când Felicity i-a spus «Gata» şi totul s-a oprit”, a spus Eva. „Felicity a pu­tut să simtă an­goa­sa mea, chiar dacă nu am spus nimă­nui că sunt hărţu­i­tă”, a ex­- plicat Longoria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.