Fiica celebrului rocker Lenny Kravitz, Zoe, este cea care va da viață perso­najului Catwoman din următorul film „The Batman”, potrivit Libertatea.
Zoe Kravitz, care este actriță și model, va fi Catwoman în filmul regizat de Matt Reeves și în care rolul principal va fi interpretat de starul Robert Pattinson. Zoe Kravitz va călca pe urmele altor actrițe celebre de la Hollywood care au jucat rolul Catwoman în seria de filme Batman: Michelle Pfeiffer („Batman Returns”, 1992), Halle Berry („Catwoman”, 2004) și Anne Hathaway („The Dark Knight Rises) Pentru rolul pe care Zoe Kravitz îl va interpreta în noul film Batman au mai fost în cursă actrițele Ella Balinska, Ana de Armas și Eiza Gonzalez, potrivit lafm.com.co.
Zoe este fiica rockerului Lenny Kra­vitz și a actriței Lisa Bonet. De curând, acesta a făcut parte din distribuția serialului „Big Little Lies”.
Printre filmele în care Zoe Kravitz a jucat: „Mad Max: Fury Road” (2015), „Fantastic Beasts and Where to Find Them” (2016) și „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” (2018).

Recomandările redacției