Fiul lui Lionel Richie, fotomodelul Milo, a fost arestat pe aeroportul Heathrow din Londra. El a susţinut că are o bombă în geantă pe care voia să o detoneze în avion.
Fiul lui Lionel Richie (69 de ani), fotomodelul Milo, a fost arestat sâmbătă dimineaţa pe aeroportul Heathrow din Londra. Miles Brockman Richie, căruia i se spune Milo, de 24 de ani, a lovit şi un agent de securitate în timpul incidentului care a avut loc la terminalul 5.
Agenţii Scotland Yard au confirmat că un bărbat a fost reţinut pentru că a informat în mod fals că deţine o bombă şi pentru violenţă, dar nu şi că acesta ar fi fiul lui Lionel Richie. Milo este unul dintre cei doi copii ai legendarului cântăreţ Lionel Richie pe care îi are din că­sătoria cu dansatoarea Diane Alexander. Celălalt copil este So­fia Richie, de 20 de ani, care este de asemenea fotomo­del. Lionel Richie şi Diane Alexander s-au despărţit când Miles avea opt ani şi Sofia patru. Fotomodelul Miles Brockman Richie, căruia i se spune Milo, a fost arestat sâmbătă pe aeroportul Heathrow din Londra pentru că a susţinut că avea o bombă şi pentru lovirea unui agent de securitate.
Click

Recomandările redacției