Nu doar oamenii simpli s-au mobilizat pentru a ajuta refugiaţii care fug din calea războiului din Ucraina, ci şi vedetele. Unele au mers chiar la graniţa Ucrainei, pentru a ajuta, aşa cum este şi cazul lui Jack Osbourne, fiul lui Ozzy Osbourne. El a venit chiar în România, pentru a lucra ca voluntar cu copiii orfani.
Jack Osbourne a spus că a simţit că era datoria lui să meargă să ajute personal, nu doar să publice un mesaj sau un steag pe social media. „Am ezitat mult să fac acest lucru pu­blic, pentru că nu vreau atenţie şi sunt sătul de cei care fac astfel de gesturi doar ca să le pună pe net. Am mers pentru că m-am simţit obligat să ajut. Săptămâna trecută, am reve­nit dintr-o călătorie revelatoare de la graniţa dintre România şi Ucraina. Am fost însărcinat cu ajutorul medical pentru orfani, care sunt evacuaţi din Ucraina”, a dezvăluit Jack.
Fiul solistului Back Sabath a fost impresionat de felul în care este gestionată situaţia refugiaţilor la graniţa română. „Graniţa română e bine organizată şi cu multe resurse”.

Recomandările redacției