Vedeta zilei: Fiul lui Ștefan Bănică a jucat rolul tatălui lui în tinerețe

0
367

Radu Ștefan Bănică seamănă cu tatăl lui din toate punctele de vedere! Începând de la nume, până la cariera artistică, se pare că puștiul a moștenit din plin talentul părintelui său, având în vedere că la doar 16 ani este deja protagonist în câteva clipuri muzicale. Băiatul este, de fapt, actor cu normă întreagă, jucând la Teatrul de Comedie. Tatăl său este extrem de mândru de parcursul în viață al tânărului, care l-a surprins în mod plăcut pe platourile de filmare a noului său videoclip muzical.
Adolescentul, în vârstă de 16 ani, și-a demonstrat veleitățile actoricești chiar sub ochii tatălui său, fiind protagonistul videoclipului melodiei „Până la cer”, cel mai nou proiect lansat de Ștefan Bănică Jr. De asemenea, datorită aspectului său de model, Radu a fost desemnat mister la „Balul Bobocilor”, fiind elev în clasa a XI-a, la Liceul „Jean Monnet”.
Fiul lui Bănică nu se află la prima experiență de acest gen, jucând într-unul din clipurile tatălui său și în 2008, pe când avea aproape cinci anișori, la vi­deoclipul „Doar odată-i Crăciunul!”, iar în anul 2013 cei doi au apărut iar împreună în vi­deoclipul me­lo­­diei „Alerg prin­tre stele”. De aceas­­tă dată a fost un rol special însă, dat fiind faptul că puștiul l-a inter­pre­­­tat pe ta­tăl lui în ti­ne­rețe.
Click

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.