Vedeta zilei – Fuego a pictat peste 450 de tablouri în cinci ani

0
570

Paul Surugiu-Fuego (43 ani) se exprimă artistic și altfel decât pe scenă. S-a apucat de pictură, iar în 5 ani a pictat circa 450 de tablouri și a ajutat pes­te 300 de artiști tineri, dar și vârstnici.
Fuego și-a găsit și o altă modalitate de exprimare: pictând tablouri. În urmă cu 5 ani, el a demarat proiectul intitulat „Art by Fuego”, prin intermediul căruia a ajutat 300 de artiști tineri și vârstnici, care aveau nevoie de bani pentru me­dicamente și nu numai. Astfel, în 5 ani, interpretul a pictat circa 450 de picturi. „De când am deschis proiectul acesta, am pictat 400-450 de picturi, nu am stat să le număr, dar cam atâtea am pictat. Cele mai ușoare momente de pictat erau în lunile ianuarie, februarie și no­iembrie, când era postul Crăciu­nului și nu aveam atâtea evenimente, iar luna ianuarie știm că e o lună moar­tă pentru artiști. Desigur, că și pe parcursul anului mai pictam”, spune Fuego pentru Click!.
„Începând cu 2015, am început să dăruim. De la sprijin financiar efectiv, pentru peste 300 de artiști, până la șanse pe care le-am dat multor tineri. Ori de la bucurii, până la numeroase proiecte, inițiative, expoziții, lansări, produse și tot felul de lucruri minunate”, se arată pe pagina de Fa­cebook, „Art by Fue­go”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.